Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sibirienungar
Isbn: 978-87-2694-009-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Sibirienungar

Kompisgänget i Sibirien är tillbaka och den här gången tänker de anordna en gårdsfest. De ska sälja biljetter, saft och bullar. Och så måste de förstås sätta upp en rolig show så att folk vill komma. Men att få allting att gå i lås visar sig bli lite svårare än de hade tänkt...

Bengt, Gunvi och de andra barnen i 31:an har som vanligt en massa nya påhitt för sig. En dag flyttar det in en ny tjej och hon verkar vara en riktig snobb. De kanske borde sätta henne på plats med en gång? Samtidigt måste de också lyssna efter Hesa Fredrik. Det pågår ju faktiskt ett världskrig därute i Europa. Tänk om det kommer till Sverige?

'Sibirienungar' är den andra fristående delen i trilogin om Bengt och hans vänner på Norrmalm. Den första boken heter 'Huset i Sibirien'.

Bengt Martin (1933-2010) var en svensk författare och skådespelare från Stockholm. Han gjorde sig framför allt känd för sin barnbokstrilogi om Stockholmsområdet Sibirien, samt en trilogi om att vara ung och homosexuell i 1960-talets Sverige.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone