Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fri från skulden
Isbn: 978-91-8018-184-6
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Fri från skulden

Del två: Samuel Williams.

Prästen Samuel Williams privatliv är i gungning. Han och särbon Marit väntar barn samtidigt som han inte kan sluta tänka på en viss polis vid namn Maja-Sofia Rantatalo, som han träffade i samband med den mordutredning han hastigt och lustigt blev indragen i när han anlände till sin nya tjänst i Klockarvik i Dalarna några månader tidigare.

På jobbfronten är det dock betydligt lugnare, så Samuel bestämmer sig för att ta ledigt och åka till ett kloster i närheten på en helgretreat för att få ordning på alla tankar och känslor. Men precis när han börjat vänja sig vid tystnaden och rutinerna och bestämt sig för hur han ska staka ut framtiden får han veta att en kvinna i Klockarvik dött och att en annan blivit allvarligt sjuk. När den döda visar sig ha blivit mördad riktas misstankarna mot just klostret, eftersom både den döda och den sjuka haft täta kontakter med systrarna där.

Nu blir det upp till Samuel att ta reda på om klostret kan vara inblandat och om den man som deltagit i retreaten samtidigt som Samuel verkligen är den han utger sig för. Och hur är det med den före detta prästen som plötsligt dyker upp, har han helt rent mjöl i påsen? 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone