Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Resan till Kungens rike
Isbn: 978-91-8916-947-0
Förlag: Pärlan Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år 6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Resan till Kungens rike

Det är konstigt att saker kan vara så annorlunda mot vad de ser ut att vara. När det verkar som om allting är slut så ska äventyret precis börja.

Torvas mormor är sjuk och flyttar till Kungens rike. Nu är det Torvas tur att hitta sin väg dit. Resan tar henne genom många olika världar, över öar och moln, genom mörker och ljus. Hon möter farligheter, troll, drakar, hunger och törst, men hon behöver inte möta det ensam. Med sig på färden har hon hästen Ädelsten, som har vingar men som inte kan flyga, ett svärd och en särskild bok som kungen gett henne. Den kung som räddade henne från Ledsamhetens ö och som på ett märkligt vis följer henne på resan.

Resan till Kungens rike är lättläst och spännande, samtidigt som den bjuder på djupa insikter om livet och döden, om vem Gud är och vilka vi är i honom, om den resa vi alla måste göra. För någon i sorg ger den tröst och hjälp och för alla andra, vuxna som barn, är den en vacker, spännande saga, där författarens stilsäkra och inkännande illustrationer lyfter texten ytterligare.

Resan till Kungens rike är den första delen i serien om Sagans värld. Alla böckerna är fristående, och kan läsas i vilken ordning man vill.

Anna Andersson är författare och illustratör. Annas stora längtan är att hjälpa människor i alla åldrar att hitta tryggheten och äventyret i att vara Guds barn. Därför har hon skrivit böckerna om Sagans värld, som handlar om livet som kungens barn. Böckerna handlar bland annat om hur Gud ser på oss, vårt värde i Hans ögon, om förlåtelse både Guds och vår, om hur man blir Guds barn, och om hur vi genom att hålla fast vid vad Gud har sagt kan tackla svårigheter som vi möter.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone