Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Inkallning! : så får du en lyhörd hund
Isbn: 978-91-8037-208-4
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Hus & hem
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Inkallning! : så får du en lyhörd hund

Pippa Mattinsons bok om inkallning har blivit en internationell succé bland hundägare. Den handlar om mycket mer än att hunden ska komma när du kallar på den. Den hjälper dig att bygga upp ett samspel med din hund.

Inkallning handlar om den grundläggande kommunikationen mellan dig och din hund. Att ropa ”Hit!” och få hunden att omedelbart komma – oavsett vad som händer runt omkring – är det viktigaste och mest avgörande kommandot i hunduppfostran. Det lägger grunden för hundens vidare lydnadsträning. Att lyckas med inkallningen är alltså A och O för alla hundägare.

I den här boken förklarar Pippa Mattinson sin metod med stor portion humor. Hennes inlärningsmetod är rolig både för hunden och för ägaren. Och hon är lika tydlig mot sina läsare som de bör vara mot sina hundar. Oavsett om du har en valp eller en vuxen hund så bygger du successivt upp samspelet er emellan. Pippa Mattinson förespråkar ett positivt belöningssystem och visar hur man genom lager på lager av övningar lyckas att få en lyhörd och – i slutändan – lydig hund.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone