Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Virtuell Semester : Ett alternativt sätt att resa i efterdyningarna av COVID-19, inflation, flygkaoset, passköer och oändliga köer till passkontrollerna sommaren 2022
Isbn: 978-91-5197-187-2
Förlag: Alexander Forselius
Kategori:
E-single Samhälle & politik IT & teknik Resor & geografi
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Virtuell Semester : Ett alternativt sätt att resa i efterdyningarna av COVID-19, inflation, flygkaoset, passköer och oändliga köer till passkontrollerna sommaren 2022

Coronapandemin är förhoppningsvis över i norden och svenskarnas sug efter resor är omåttligt. Men efter att pandemin lugnat ned sig har istället krig och eskalerat inflation tagit över stafettpinnen är det gäller att sätta krokben på karantäntrötta svenskar som vill komma iväg efter två år av global pandemi med tunga restriktioner.

Men tillfredsställer man behovet av att resa bort utan att behöva stå i ändlösa passköer, missa sitt flyg på grund av kökaoset på Arlanda eller i värsta dall riskera bli satt i karantän eller sin och sina medmänniskors hälsa i efterdyningarna av COVID-19 pandemin som nu alltså avlösts av kriget i Ukraina och den eskalerande inflationen? IT-konsulten Alexander Forselius tror sig ha en lösning på detta, virtuella resor.

I sin bok berättar Alexander finner han svaret i ett Spotify-upplägg för att strömma "fly vardagen resor" digitalt med hjälp av Virtual Reality, YouTube, mindfulness-övningar och klardrömmar. I den här boken berättar han om hur han med VR, meditation och YouTube kan lura hjärnan att få den känslan man egentligen vill åt genom att länsa sparkontot och dra ut i världen trots dessa farliga tider, utan att behöva riskera sin egen och andras hälsa, säkerhet och ekonomi.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone