Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Katastrofen med Kama Sutra – eller hur man blåser en bedragare
Isbn: 978-91-8000-361-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Anton Körberg
Length: 8 timmar 59 minuter

Ljudbok

Katastrofen med Kama Sutra – eller hur man blåser en bedragare

Jan L Ohlsson – mannen med tre föräldrar, tre bröstvårtor och bestämda vanor – arbetar fortfarande på Galleriet men är tillfälligt distraherad av sin nya kärlek Carrie. Jan vet inte hur han ska hantera alla nya känslor och rådfrågar därför båda sina mödrar, Mamma Elna och Mamma Rosa, samt sin far, den musikintresserade hippien Paul. Elna är väldigt intresserad av allt nyandligt och ger Jan ett par böcker att plöja igenom inför kärleksdebuten – bland annat en om Kama Sutra, vilket får oanade följder.

Rosa jobbar som städerska på Hotellet, där hon blir vän med den försynta och betydligt yngre kollegan Tina. Nere i källaren har de inrett en hemlig lokal, fylld med godis och champagneslattar från rummen de städat. Av Tina får Rosa lära sig allt om Tinder och börjar dejta hej vilt. Men en dag när hon kommer ner i källarlokalen har den blivit till rena bordellen, med sexleksaker, handklovar och porrfilmer. Hon börjar spana efter misstänkta och det dröjer inte länge förrän allting spårar ur.

"Katastrofen med Kama Sutra – eller hur man blåser en bedragare" är den fristående uppföljaren till "Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd". En färgstark, dråplig serie med extra allt.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone