Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Konsten att må bra – I kropp och själ (lättläst)
Isbn: 978-91-8899-324-3
Förlag: LL-förlaget
Kategori:
Medicin & hälsa Lättläst Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Marika Bergström
Length: 48 minuter

Ljudbok

Konsten att må bra – I kropp och själ (lättläst)

Hälsa som håller!

Hälsa handlar om att hitta balansen i livet. Vi behöver träna och att äta nyttigt men det är minst lika viktigt att veta vad vi kan göra för att må bra psykiskt.

Vad behöver just du för att må bra? Vilken pusselbit saknas för dig? Hur dina relationer ser ut och om du har en stressig vardag påverkar ditt mående. Ibland är kanske det viktigaste du kan göra för din hälsa att ringa en vän eller ta en lugn promenad i solen.

Konsten att må bra i kropp och själ får du konkreta tips och råd om de byggstenar som behövs för att du ska kunna göra hälsosamma val och må bra hela livet.  

Författaren Anki Tarulinna Johansson arbetar på ett LSS-boende och som kostrådgivare. Hon har under flera år arbetat i projektet Hälsokörkortet en studiecirkel om hälsa anpassad för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

"Konsten att må bra är en viktig och inspirerande bok som handlar om att må bra inifrån och ut och att hitta balans i livet [...] en utmärkt bok med ett positivt och peppande tilltal." Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 22, 2021. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone