Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bodil badar
Isbn: 978-91-7987-498-8
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Louise Löwenberg
Length: 5 minuter

Ljudbok

Bodil badar

Solen skiner och Bodil är ute och går med Tofu. Hon svettas. Åh, vad det vore skönt med ett dopp! De går till utebadet, där det finns ett hopptorn med flera höjder. Bodil hoppar från ettan. Det känns härligt! Om jag vågar hoppa från ettan … då vågar jag nog hoppa från trean också, tänker Bodil och börjar klättra uppför stegen …

Bodil badar är en tokig historia som på ett underfundigt sätt vidgar vår syn på vad det innebär att våga. Som vanligt vänder Bodil upp och ner på vårt invanda sätt att se på saker – och vi får oss ett gott skratt på kuppen!

Sagt om Bodil bakar:

”På vart och ett av de sex uppslagen finns ca tio meningar och en rolig helsidesillustration i serietecknarstil av Maria Borgelöv. Författaren Mårten Melins berättelse har en mycket bred målgrupp: den passar bl.a. för nybörjarläsare, SFI-elever/svenskstudenter och ungdomar/vuxna med lässvårigheter eller funktionsnedsättning.”

Mia Mårtensson, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone