Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det enda jag vet
Isbn: 978-87-2829-267-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Det enda jag vet

Så länge hon levt har Jasmine vetat en sak med säkerhet: hennes mormor Eivor vill inte ha något med hennes familj att göra. Nu väntas Jasmine plötsligt släppa allt och åka hela vägen från Göteborg till Vinterdal för att finnas där för kvinnan som brutit kontakten med sin egen dotter - bara för att hennes val av partner inte var fint nog. Hur ska hon stå ut i två hela veckor?

På plats i mormoderns lägenhet blir stämningen precis så stel som Jasmine befarat. Varför är Eivor så bitter? Samtidigt som Jasmine gör sitt bästa för att få den äldre damen att mjukna, finns det någon annan som gör allt större anspråk på hennes tid. Vincent, killen hon träffade på tåget, är både charmig och omtänksam. Vinterdal kanske inte är så dumt ändå?

'Det enda jag vet' är den andra delen i Hanna Christensons feelgood-serie 'I alla sina dagar'. Serien är inspirerad av klassiska berättelser, som här får möta dagens ljus i nya tappningar.



Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone