Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: Ett liv med krig och konfliktlösning
Isbn: 978-91-7945-000-7
Förlag: Ordfront förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: Ett liv med krig och konfliktlösning

Staffan de Mistura är mannen som haft några av världens svå­raste medlaruppdrag. Han har en brokig bakgrund med både svenska och italienska rötter - och han återkommer ofta till vad denna bakgrund har betytt för honom och för hans möjlighet att förstå världens ledare.

I den här boken skildrar han sitt liv som internationell med­lare och krishanterare. En merit­lista som omfattar över 50 år och som spänner från konflikten på Cypern i 1960­-talets början, över Vietnamkriget och konvulsio­nerna i Afghanistan, fram till det blodiga inbördeskriget i Syrien.

Följ med bakom kulisserna hos några av det senaste halvse­klets mest omtalade ledare och personligheter, däribland mo­der Teresa, Rysslands president Vladimir Putin, Syriens presi­ dent Bashar al­-Assad och den turkiske ledaren Recep Tayyip Erdogan.

I Armbrytning med ondskan möter vi en värld av tuffa beslut, retoriska piskor, och strategiska silkesvantar. Men vi får också bevittna mänskliga möten med potential att förändra världen till det bättre.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone