Jump to content
Cover for Superhjältarna
Isbn: 978-87-2693-852-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: November 2022

E-book

Superhjältarna

Långt innan Violet, Dash och Jack-Jack föddes var deras mamma och pappa SUPERHJÄLTAR! Det var innan det blev förbjudet att göra superhjältegrejer ...
Nu lever dem ett vanligt tråkigt liv med sin tråkiga vanliga familj. Men pappa Bob har i hemlighet börjat göra superhjältesaker igen, och han har blivit ombedd att hjälpa till att slåss mot den starkaste roboten världen någonsin har sett. Det blir början på det största äventyret någonsin för familjen, då pappans uppdrag kommer kräva hela familjens talanger och krafter. Snart visar sig familjen vara något allt annat än vanlig och tråkig ... DE ÄR SUPERHJÄLTAR!
Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Följ med ??på supercoola superhjälteäventyr med SUPERHJÄLTARNA. Slåss mot farliga skurkar med starka Mr. Incredible, smyga runt hörn och genom sprickor med Elastaflickan, bli osynlig med Violet, spring iväg med superhastighet med Dash och flyg som en eldkula med Jack-Jack. Nu är vi iväg!


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone