Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lämna inga spår
Isbn: 978-91-8958-591-1
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Lämna inga spår

Outsidern Wilde växte upp utan någon kännedom om vare sig sin familj eller identitet. Allt han vet är att han som pojke hittades övergiven i skogen. Nu är han äntligen redo att hitta sitt ursprung, ett beslut som kommer att förändra allt. 

Strax efter att Wilde skickat in sitt DNA till en släktforskningssajt får han kontakt med två potentiella släktingar. Han ger sig ut efter sanningen om sitt förflutna men båda spåren lämnar honom med fler frågor än svar.  

Genom sin efterforskning stöter Wilde av en slump på ett mystiskt medborgargarde på nätet. Gruppen har tagit sig an uppgiften att straffa anonyma nättroll, och Wilde upptäcker snart att deras brutala tillvägagångssätt har utlöst en till synes ostoppbar mordspiral. Och nu står han själv mitt i ­skottlinjen.   

LÄMNA INGA SPÅR är uppföljaren till Harlan Cobens succéthriller Pojken från skogen. Med fascinerande karaktärsporträtt och explosiv action skapar Coben en engagerande och oförutsägbar thriller som tar pulsen på samtiden, med onlinedrev och uthängande av förövare på nätet.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Hans spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi­cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Harlan Coben är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho­ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone