Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Älskade främling
Isbn: 978-87-2847-231-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Kim Rhedin Hüttner
Length: 8 timmar 34 minuter

Ljudbok

Älskade främling

James Fortescue Alleyn är – trots fin titel, prestigefull skolning och charm upp över öronen – oduglig. Det tycker i varje fall hans systers nya man Josiah Pendrake, som generöst nog betalat för James livstil det senaste året. Men nu är det nog! Josiah ger James ett ultimatum: antingen tar han ett jobb i Amerika hos Josiahs företag eller så får han klara sig själv. James ser ingen annan utväg än att gå med på sin svågers krav.

Men båten som ska ta James till Amerika går på grund och i kaoset som uppstår ramlar James överbord. När han vaknar på en öde strand upptäcker han att han inte är ensam trots allt, för bredvid honom i sanden ligger Maureen. Trots situationen de befinner sig i, och deras många olikheter, kan de inte förneka den attraktion som växer fram mellan dem. Skeppsbrutna på en öde ö tvingas James och Maureen göra sitt bästa för att överleva, och kanske kan kärleken vara deras räddning?

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till mellankrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion



Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone