Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den lilla lanthandeln i Vidsunda
Isbn: 978-87-2853-792-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Den lilla lanthandeln i Vidsunda

Anne-Marie har precis flyttat in i sin pappas gamla torp när hon får en förfrågan om att ta över byns nedlagda lanthandel. Efter viss övertalning tar hon sig an utmaningen. Hon får slita hårt, men med hjälp av sina vänner får hon allting på plats till nyöppningen som tycks vara ett välkommet inslag för de flesta i byn.

Men allting är inte en dans på rosor. Anne-Marie oroas över att det fattas pengar i kassan och en akut ekonomisk situation hotar hennes verksamhet. Varför är vissa bybor så misstänksamma, och vem är det som stryker omkring i mörkret utanför hennes torp? I den nygamla hemvisten finner hon sig själv även i nostalgiska reflektioner kring sin barndom, sin mamma och den tid som varit.

En oavsiktlig romans agerar dock välkommen distraktion i det ständiga livspusslet och vid behov för ytterligare vägledning finner Anne-Marie styrka genom sina änglakort.

Den lilla lanthandeln i Vidsunda är en mysig feelgoodroman om vänskap, kärlek och en strävsam småföretagares kamp för att få allting att gå ihop.




Annika Brandt är en svensk entreprenör, gymnasielärare och författare boende i Vedum utanför Vara. Berättelsen om lanthandeln är baserad på författarens egna erfarenheter från när hon själv öppnade en lanthandel 2012. Brandt har studerat "Kreativt skrivande" vid Linnéuniversitetet i Växjö och har redan påbörjat uppföljaren till sin debut.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone