Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tre hjärtan
Isbn: 978-87-2834-064-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Tre hjärtan

Wilma Sjögren har blivit kallad till anställningsintervju på Halmstads mest fashionabla spa Tre Hjärtan. Visst har hon hört ryktet om att den järnhårda affärskvinnan Feodora Ripa, som driver Tre Hjärtan, mutade sig till bygglovet när de tog över lokalerna till den gamla flickskolan från 1890-talet. Och hon vet mycket väl att de stora ombyggnaderna inte fallit kommuninvånarna i smaken. Men när Wilma blir erbjuden jobbet är det en chans hon inte vill missa, så hon tackar ja på stående fot.

Samtidigt driver damligan med Junis Carlsson i spetsen omkring på Tre Hjärtan. Damerna var alla elever på den gamla flickskolan och var starkt emot att spaet skulle öppna i den historiska byggnaden. Nu är de fast beslutna att sätta dit Feodora för bygglovsfusk, vilket visar sig vara svårare än de trott. Men de ger inte upp i första taget och planeringsmötena i ångbastun blir allt fler och fler, samtidigt som både Junis och Wilma ställs inför nya prövningar. Vem ska vinna slaget om Tre hjärtan?

"Tre hjärtan" är en humoristisk feelgood-roman, med en rapp handling och fylld av charmiga karaktärer.




Lilly Emme svensk författare som skriver underhållande feelgoodberättelser för såväl stora som små läsare. Hon är i grunden utbildad pedagog men arbetar numera som författare på heltid.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone