Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En enkel till Skottland
Isbn: 978-87-2803-391-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Jenny Lindberg
Length: 10 timmar 6 minuter

Ljudbok

En enkel till Skottland

Inget jobb, ingen pojkvän, ingen lägenhet. Jo Müller är snart fyrtio och har förlorat allt. Hennes enda utväg är att flytta hem till sina föräldrar, och för Jo känns det likvärdigt med att ge upp. Då får hon syn på en annons om en praktikplats på en trädgårdsanläggning i Skottland vilket genast väcker hoppet inom henne. Så Jo bestämmer sig för att packa väskorna och köper en enkelbiljett till de Skotska högländerna.

Men istället för en grönskande idyll möts hon av hårt arbete från morgon till kväll och en lika stilig som hetlevrad chefsträdgårdsmästare vid namnet Duncan. Han tror att Jo, i enlighet med annonsen, är utbildad trädgårdsmästare och han ställer lika höga krav på henne som på sina andra anställda. Jo som egentligen är utbildad kock försöker med alla medel att dölja sina brister, vilket förstås slutar i katastrof. Men ju mer tid de spenderar tillsammans desto mer börjar Duncan inse att Jo inte bara har ställt till det i hans trädgård utan även i hans hjärta.



Författaren Alexandra Zöbeli föddes i Schweiz 1970 och bor numera i bergsområdet Zürcher Oberland. Under en språkkurs i London blev hon förälskad i Storbritannien vilket speglas i hennes härliga feelgoodromaner.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone