Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Solglimtar bland molnen
Isbn: 978-91-8930-680-6
Förlag: Lavender Lit
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Hedvig Lagerkvist
Length: 10 timmar 26 minuter

Ljudbok

Solglimtar bland molnen

En ny fristående del i Ali McNamaras omåttligt populära serie om St Felix!

Meteorologen Sky tycker inte om överraskningar. Efter en längre tids sjukskrivning tar hon ett enkelt uppdrag på en ö utanför kuststaden St Felix i Cornwall. Där ska hon bevaka vädret efter att det inkommit en rad märkliga väderrapporter. Även om Sky egentligen är alldeles för överkvalificerad för jobbet ser hon fram emot att äntligen få börja arbeta igen. Vad hon inte har räknat med är att hon också måste samarbeta med Sonny Samuels - en självsäker och pladdrig väderpresentatör som knappt kan skilja på en storm och en tsunami.

Men snart inser Sky att det faktiskt är något skumt som pågår i St Felix. Och inte bara när det kommer till vädret. Med hjälp av Sonny och Walter, en äldre amatörmeteorolog som har sina egna metoder, försöker Sky lösa mysteriet. Samtidigt måste hon hålla sin dolda sjukdom i schack och när de närmar sig gåtans lösning tvingas Sky ifrågasätta allt hon trodde att hon visste om vädret, sig själv ... och Sonny.

Ali McNamara är en av Storbritanniens mest älskade feelgoodförfattare och hennes böcker har sålts i hundratusentals exemplar. Hon skriver böcker fulla av värme, ljuvliga miljöer och människor som är lätta att tycka om. Böcker som får en att må bra. Solglimtar bland molnen är fjärde delen i serien, men alla delar kan läsas fristående.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone