Jump to content
Cover for Tyst vittne
Isbn: 978-87-4280-418-6
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2023

E-book

Tyst vittne

Hur hittar man en mördare som har förstört alla bevis?

Kriminalkommissarie Erika Foster är på en kvällspromenad i närheten av sin nya bostad i Blackheath när hon snubblar över de brutala mordet på Vicky Clarke, en podcast kreatör som intresserar sig för verkliga brott.

Erika leder utredningen och upptäcker att Vicky har arbetat på ett avsnitt om en sexualförbrytare som förgriper sig på unga kvinnliga studenter runt Södra London. Förbrytaren förföljer sina offer till deras studentkorridorer innan han bryter sig in i skydd av natten.

När Erika upptäcker att Vickys ljudfiler och anteckningar saknas från hennes lägenhet misstänker Erika att Vicky var väldigt nära på att avslöja vem förövaren var, och hon blev mördad för att garantera hennes tystnad.

Fallet tar en överraskande vändning när kroppen till en bulgarisk läkarstudent hittas från samma byggnad, och Erika måste ifrågasätta allt hon trodde sig veta om Vicky. Med nästan inga bevis, tickar klockan för att hitta mördaren innan han slår till igen.


Du kan inte hjälpa att hungrigt vända blad för att ta reda på vad som händer sen!
— The Times

Fängslande vid varje vändning, när vi följer kriminalkommissarie Erika Foster i sin otröttliga jakt efter en av de värsta skurkarna i modern Krim-fiktion historia.
— Jeffery Deaver

Så obehaglig, med verkligen skrämmande karaktärer och en slående handling som fångar en från början till slut.
-— Rachel Abbott

Vriden, mörk med ett lager av en protagonist som man hejar på från första sidan.
— M. W. Craven

En pulshöjande bladvändare. En otroligt bra handling med perfekt utformade karaktärer och en skarp, detaljerad skrivning.
— Robert Dugoni

Robert Bryndza´s karaktärer är så livligt skrivna — även de minsta karaktärerna — och fullständigt mänskliga med unika brister. Hans berättelser är klyftiga och originella, och coola. Hans känsla för tajming är olidligt felfri.
— Augusten Burroughs


Robert Bryndza har skrivit den internationella bästsäljande serien om kriminalkommissarie Erika Foster och serien om Kate Marshall. Roberts böcker har sålt i över 5 miljoner exemplar och har översatts till 30 språk. Han är britt och bor i Slovakien.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone