Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tågswamin, terapeuten och källans sång
Isbn: 978-91-7765-787-3
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Romaner Noveller
Tillgänglig sedan: juli 2023

E-bok

Tågswamin, terapeuten och källans sång

Då, under en meditation i slutet av 1990-talet, framtonade plötsligt en person, en man, som jag i boken kallar Swamin. Genom åren har jag lärt känna denna man mycket väl. Vem är eller kanske hellre, vem var han?

... den medfödda självklarheten att jag är något mer än min begränsade fysiska kropp i en kringskuren värld med inskränkta förmågor, förbryllade mig genom åren fram tills det fick sin förklaring tjugo år senare.

Men är du till din natur en andlig sonderare, som trevar dig fram och vill förstå och komma till tals med livets många absurditeter och paradoxer, kan du förhoppningsvis hitta en del värdefulla och öppnande tankar och funderingar i boken

Nu har jag läst klart boken - och om ni ursäktar språket, så är det förbanne mig en riktigt bra bok. Den är helt suverän. Välskriven och spännande. Jag gillar växlingarna mellan Swamin och terapeuten. Den här boken skapar klarhet i delar av indiska skrifterna för mig och igenkänningen är stor från En Kurs i Mirakel. Den vidgade mina kunskaper och förståelse kring samsynen i de olika religionerna, filosofierna och i mystikens kärna.


Fantastiskt! Den här boken kommer jag vilja ha som obligatorisk kurslitteratur på våra kurser/utbildningar/program.
J. Thornell
Love it Communications AB

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone