Jump to content
Cover for Som i en countrylåt
Isbn: 978-91-8034-798-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Romance
Accessible since: August 2023

E-book

Som i en countrylåt

Brock Ashby, den berömda pitchern i basebollaget Texas Rangers, återvänder till sin födelseort Riverhall för att vara med på sin bäste väns bröllop. Han ser det som en chans att tänka över sitt liv och få lite underhållning på köpet, kanske kan han till och med träffa någon trevlig kvinna där.

Vad han inte hade räknat med är brudens syster, den rebelliska Blueberry som håller alla män på armlängds avstånd. Hela hennes liv kretsar kring tävlingarna i skytte och hästarna på ranchen, och de enda människor hon bryr sig om är den närmaste familjen. Hon tänker verkligen inte acceptera att någon känd sportstjärna kommer in i hennes liv och får allt ur balans. Men under bröllopsfesten blir det tydligt att hur många murar hon än bygger upp, finns det alltid någon som är redo att rasera dem. Frågan är: Kan Brock Ashby vara den som gör det?

Lorraine Cocó är en av Spaniens mest kända och älskade romanceförfattare. Hon har skrivit över 40 böcker, vunnit en rad litterära pris och översatts till bland annat finska, danska, ryska och polska.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone