Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Torsdagsträffarna
Isbn: 978-87-2856-857-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Romantik
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Torsdagsträffarna

'Små lögner och bedrägerier är oljan som får samhällsmaskineriet att fungera. Man kan inte lita på någon alls, det skall du lära dig.'

Ulla, Evy, Birgitta och Bellan är goda väninnor och har en klubb tillsammans där de träffas varje torsdag. En dag tar de in en ny medlem – den alldagliga Katarina. Hon jobbar i korvkiosken inne i centrum eftersom hennes man är arbetslös för tillfället. Kvinnorna dricker vin och äter ost och pratar om allt möjligt. Samtalen handlar om barn och kärleksrelationer, otrohet och skilsmässor, sex och vad det innebär att vara kvinna. Katarina tycker att det oftast är god stämning, men ibland blir kvinnorna elaka mot varandra. Allteftersom torsdagarna rullar förbi kommer det fram mer och mer skvaller om de olika medlemmarna, och Katarina börjar bli nervös över att ha torsdagsträffen hemma hos sig. Är väninnorna verkligen bästa vänner? Vad vet de egentligen om varandra?




Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone