Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I lagens mening oskyldig
Isbn: 978-87-2706-154-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

I lagens mening oskyldig

"I lagens mening oskyldig" är en berättelse om den skuld som lagtexten inte täcker. Den skuld vi tar på oss själva men också lägger på andra. En bok om att läka. Och om att älska. En fristående uppföljare till 'Annan påföljd'.

I två års tid har Tuva besökt kyrkogården där hennes familj ligger begravd. Tiden har misslyckats med att läka sår och hon har haft svårt för att resa sig efter den hemska förlusten. Men så en dag händer något. Tuva drunknar i ett par mörkbruna ögon och plötsligt börjar hon fundera. När är det okej att ta av sig vigselringen, när den man lovat evig kärlek inte längre lever?

Vid sidan av den egna skulden över såväl familjens död som att gå vidare, inträffar samtidigt ett fruktansvärt brott på skolan där Tuva arbetar. En elev har blivit våldtagen och två av de åtalade är andra elever. Som om det inte vore tillräckligt för Tuvas psyke att hantera, får hon dessutom reda på att en kär gammal väninna har tagit sitt liv.

Nina Cronee arbetar sedan 1997 som lärare och brinner för barn- och ungdomars läsande. Hon har skrivit ett flertal krönikor och debuterade som skönlitterär författare med romanen "Annan påföljd" 2013.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone