Jump to content
Cover for För alltid börjar nu
Isbn: 978-91-7719-207-7
Publisher: HarperLove
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: January 2024
Narrator: Julia Dufvenius
Length: 9 hours 47 minutes

Audiobook

För alltid börjar nu

Spirande kärlek och konkurrens i TV-kamerornas blickfång.

När Vendela och Samuel får giget som sommarvärdar för TV24:s morgonshow ser båda det som en fantastisk chans. De är på många sätt varandras motsatser, men gillar varandra. När de får veta att det finns chans till fast plats för en av dem i morgonshowen, hårdnar plötsligt konkurrensen. För att visa framfötterna påbörjar Vendela en följetong i morgonshowen om sin familjs historia, som tar en oväntad och chockerande vändning, vilket får Samuel att inse att han måste våga forska i sitt eget ursprung.

Samtidigt som konkurrensen finns där något helt nytt som spirar mellan dem, något oemotståndligt, oväntat och inte så lämpligt när man ska jobba ihop och dessutom är varandras största konkurrenter … Dessutom är Samuel orolig för att spä på sitt rykte som player, medan Vendela aldrig på riktigt känner sig vald, men sommaren bjuder på överraskningar för dem båda. Vad är det som betyder mest när det kommer till kritan, chansen till en kärlek de båda så hett längtar efter, eller ryktet och karriären?

För alltid börjar nu är den tredje fristående delen i TV24-serien. Perfekt läsning för dig som älskar The Morning Show och Emma Hamberg.

***

HELÉNE HOLMSTRÖM debuterade med Falla fritt 2019. Hon är jurist och sommelier och bor med man och två barn i Stockholm.

***

"Jag älskar Helénes böcker - svensk romance när den är som bäst!"
Simona Ahrnstedt

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone