Jump to content
Cover for Stormnatt
Isbn: 978-91-8066-002-0
Publisher: Bokförlaget Polaris
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: February 2024
Narrator: Gabriella Boris
Length: 12 hours 19 minutes

Audiobook

Stormnatt

En intensiv jakt på sanningen.

Snöstormen river över Österlen när Jens, en ensamstående småbarnspappa och änkeman, försvinner spårlöst. Kvar på gården finns tioåriga Tova och hennes lillasyster. Har Jens försvunnit frivilligt eller har han blivit utsatt för ett brott? Utredningen av Jens försvinnande är snårig och polisen Maria Larsdotter blir dessutom personligt engagerad då hon blir påmind om sitt eget barndomstrauma.  

Parallellt är avdelningen för grova brott i Ystad uppdelad i två läger där majoriteten är kritiska mot att den nytillträdde kommissarien Maria anmält deras chef för tjänstefel.

Stormnatt ökar insatserna, både i utredningen och i de personliga relationerna. Och ju närmare sanningen Maria kommer desto farligare blir det. Österlenfallen är en spänningsserie som utforskar vilka effekter trauman och hemligheter lämnar hos människor.

JOHANNA GINSTMARK är författare, manusförfattare, skrivkonsult och föreläsare. Hon debuterade med spänningsromanen Tät dimma 2022, vilket var den första delen i serien Österlenfallen.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone