Jump to content
Cover for Bröllopsdejten
Isbn: 978-91-8094-067-2
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: April 2024

E-book

Bröllopsdejten

»Bröllopsdejten är en välskriven och underbar romancebok av Jasmine Guillory. En bok som levererade från första till sista sidan.« I hvuvudet På Malin

»En sprakande kärleksroman med hög fnissvarning!« Trettiosidor

»Lättläst, underhållande och lättsam.« Mias bok

Den ambitiösa juristen Alexa arbetar för borgmästaren i Berkeley, där hon även driver sin hjärtefråga: ett konstnärligt rehabiliteringsprogram för ungdomar som hamnat snett. En dag fastnar hon i en hiss - tillsammans med en snygg läkare på besök från Los Angeles.
Kvinnotjusaren Drew är bjuden på bröllop, men hans sällskap har dragit sig ur i sista minuten, och av en ingivelse ber han den sympatiska kvinnan i hissen att följa med och spela hans flickvän.
Drews vänner blir förvånade över att se honom med en kurvig, mörkhyad kvinna i stället för hans vanliga typ - en perfekt, slank blondin. Men motsatser dras till varandra, och plötsligt börjar det roliga upptåget kännas oroväckande likt en riktig relation...
I översättning av Isabel Valencia.

JASMINE GUILLORY är en amerikansk författare född och uppvuxen i Bay Area i San Francisco. Bröllopsdejten är den första boken i hennes New York Times-bästsäljande serie med samma namn.

»En trevlig, lättsam och underhållande bladvändare.« Betty Andersson, BTJ

»En charmig, sexig juvel till roman.« Roxane Gay

»Underbar, förtrollande debut.« Washington PostLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone