Jump to content
Cover for Blek måne
Isbn: 978-91-8000-831-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2024

E-book

Blek måne

Felicia har byggt upp det perfekta livet. Hon är lärare på en gymnasieskola, sitter i kommunfullmäktige, har en god ekonomi och är lyckligt gift med Magnus. Nuförtiden är hon är en respekterad medborgare, med läget under kontroll. Det är åtminstone vad hon visar utåt.

Men en natt knackar det på dörren och Felicia står öga mot öga med sin härjade syster, som försvann för 18 år sedan. När morgonen kommer är Felicias perfekta liv i spillror och hon måste ge sig ut på jakt efter svar som hon egentligen inte vill ha. Svar som förklarar vad som under ytan alltid har hållit henne fjättrad.

Blek måne är en tät, psykologisk thriller som inte väjer för mänsklig svärta eller de skeva mekanismer samhällets skuggsidor frammanar. En spänningsdebut om lojalitet, skam och systerskap, som håller läsaren i ett järngrepp från början till slut.

Rebecca Romero är gymnasielärare och författare. Hon har tidigare utkommit med självbiografiska boken Den osynliga buren och den pulserande nutidsromanen Jag brinner.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone