Hoppa till innehållet
Omslagsbild för KONSTEN att få andra ATT PRESTERA. Praktisk handbok i coachande ledarskap
Isbn: 978-91-8643-921-7
Förlag: RB Publishing
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Kenth Åkerman
Length: 2 timmar 40 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

KONSTEN att få andra ATT PRESTERA. Praktisk handbok i coachande ledarskap

Detta är ljudboken av den bästsäljande boken KONSTEN att få andra ATT PRESTERA.

Hur skulle det vara om dina medarbetare tog mer ansvar, gjorde bättre resultat, blev mer delaktiga i verksamheten och med ännu bättre kvalitet? Vill du dessutom undvika energiläckage, onödigt extraarbete och medarbetare som inte gör det som borde göras. Ljudboken (MP3) är inläst av författaren och du kan inte undvika att ryckas med i tankar och idéer kring hur du skapar din ledarskapsram, viken av förebilder, förhållningssätt och coachens roll och uppgifter. Ljudboken ger dig grunderna i framgångsrik coachning och hur du får mer självgående medarbetare som är delaktiga i framgången. Helt enkelt hur du skapar fler lagspelare som presterar mer.

Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges. Praktisk, enkel och rakt på sak. Inga onödiga teorier. Du kan direkt använda dig av det du hör.

"En frisk fläkt av action genomsyrar boken." Ann Arnesson ”Sammanfattar de enkla verktygen du behöver för att öka insikt och effekt hos dina medarbetare och din verksamhet. Du kommer att medvetandegöra medarbetarna få dem att använda mer av sin egen potential.” Hans Wern

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone