Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En blomma får liv. Med binaural rytm och isokroniska toner
Isbn: 978-91-9850-365-4
Förlag: Plotline Books
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: januari 2020
Uppläsare: Sophie Påhlsson
Length: 17 minuter

Ljudbok

En blomma får liv. Med binaural rytm och isokroniska toner

Den här utgåvan av En blomma får liv innehåller hjärnvågsstimulerande bakgrundsmusik med binaural rytm och isokroniska toner som håller sig inom alfa- och thetafrekvensomfången. Är du inte bekant med detta och kan ta ett informerat beslut om du vill lyssna på denna version rekommenderas originalutgåvan och den längre versionen av originalutgåvan som inte innehåller den här typen av bakgrundsmusik. Denna utgåva är lika lång som En blomma får liv: Längre utgåva.

En blomma får liv är en meditation för lugn och stabilitet där du använder din fantasi för att skapa en upplevelse av att vara ett frö som växer upp och blir en färgglad blomma. En blomma som dansar i vinden, får energi av solen och näring av jorden och regnet. Övningen är också enkel, du behöver göra är att sätta eller lägga dig bekvämt, starta meditationen och följa uppläsarens instruktioner. Har du svårt att föreställa dig inre bilder så oroa dig inte, det kommer med tiden.

Uppläst av författaren. Bakgrundsmusik av Christopher Lloyd Clake. Binaural rytm och isokroniska toner genererade av författaren.

Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör, författare och översättare som började producera avslappningsövningar, guidade meditationer och sömnsagor för att hon själv saknade produkter hon ville lyssna på. Sedan starten 2014 har ljudböckerna sålts, lånats och streamats sammanlagt över en miljon gånger och finns tillgängliga på tre språk. Intrernationellt används pseudonymen Sophie Grace Meditations. Titlar på engelska och svenska läses in av författaren själv. På danska och kommande nya språk är uppläsarna anlitade röstskådespelare. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone