Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Coronavirus - dämpa din rädsla och oro för att bli smittad
Isbn: 978-91-9861-410-7
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 35 minuter

Ljudbok

Coronavirus - dämpa din rädsla och oro för att bli smittad

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Lär dig att handskas med din oro och rädsla när det gäller virus.

Har du fått en förhöjd oro för att bli smittad av virus? Undrar du hur du ska bete dig eller vad du ska säga till dina barn? Eller är du stressad över dina släktingars och/eller vänners hälsa?

Rent allmänt känner alla människor oro ibland. För vissa av oss kan emellertid oron komma att dominera vårt tänkande och bli en verklig börda i livet. Rädslan eller oron kan ibland utvecklas till en fobi. Rädsla och oro kan allvarligt påverka livskvaliteten. Den kan överskugga livets trevliga stunder och få dig att känna dig nedstämd.

Hälsa torde vara det viktigaste i livet, så med en ständigt föränderlig omvärldssituation med olika tillkommande virus är det lätt att börja oroa sig för det okända. När man emellertid börjar tänka alltmer intensivt på dessa saker eller får en kraftigt förhöjd oro så börjar man tyvärr att påverka sig själv negativt. Tankar och beteenden kan då bli självförgörande, vilket i sin tur ökar på oron och/eller ångesten.

Få bort oro och rädslor för virus genom avslappning och hypnoterapi

Att vara avspänd och avslappnad innebär ett tillstånd fritt från spänningar, stress, oro och ångest. Att lära sig och utöva avslappning på ett djupare plan anses kunna bidra till att bibehålla den harmoni och balans som krävs mellan själ och kropp.

Självhypnos är ett naturligt sinnestillstånd som kan öppna upp dina inre dörrar och programmera om dina tankar på ett djupare plan. Nästan all form av oro och ångest är knutna till vad som händer i det undermedvetna, vilket innebär att all form av förändringsarbete bör rikta sig dit. Detta självhypnos-program kan hjälpa dig att omprogrammera ditt undermedvetna så att du kan få njuta av ett lugnare och mer behagligt liv. Ett liv fritt från överdriven och självförgörande oro för att bli smittad av virus.

Självhypnos, suggestioner och affirmationer för att få bort oro och rädslor

Genom användande av kraftfulla suggestioner och affirmationer sker en bearbetning av ditt inre för att forma en positiv förändring. Denna ljudbok syftar till att bryta en påbörjad vana med ängsligt negativt tänkande. Detta är något som urholkar din självkänsla och suger ut musten och glädjen i livet.

Den kraftfulla kombinationen av suggestioner för att minska oro och ångest, musik och Theta-ljudvågor förs in i din hjärna och åstadkommer ett djupt behagligt tillstånd av avslappning. Ett upprepat lyssnande kommer att ge dig en lugnare syn på livet och omvärlden, en självkänsla som strömmar ut från ditt inre. Du kommer att få hjälp med att ändra vissa av dina automatiska och inlärda beteenden, just för att undvika att bli smittad.

Att ändra vanor och beteenden kan ta lång tid. Tiden kan dock förkortas om du på ett djupare plan lär dig att automatiskt ta till dig de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdat - så att de blir en naturlig del av ditt liv. Mer än så kan du inte göra. Oron och ångesten städar vi bort. Den gör ingen nytta och har inget med risken att bli smittad att göra. Oron har absolut ingen plats i ditt liv.

Hypnoterapi är ingen mirakelmedicin eftersom alla människor är olika. Men du har nu möjlighet att från komforten och säkerheten i ditt eget hem lära dig att handskas med din oro för virus och bana väg för nya tankemönster och beteenden.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone