Jump to content
Cover for Chilla - din guide till framtidens ledarskap
Isbn: 978-91-5199-833-6
Publisher: Sumo Publishing sound & music
Category:
Education Society & Culture Psychology Media, information & communication industries Economics & Business
Accessible since: June 2021
Narrator: Anna Sanderoth Vilkas
Length: 8 hours 43 minutes

Audiobook

Chilla - din guide till framtidens ledarskap

Söker du efter balans? Kanske balansen mellan arbetet å ena sidan och ”livet” å andra? Eller försöker du hitta en bra balans mellan att vara chef och att vara en medarbetare? Strunta i det! Hitta din rytm istället – en skön rytm som låter dig leva, arbeta och skapa med energi och glädje. Hur gör du det? Genom att lära dig chilla!

I Chilla – Din guide till framtidens ledarskap presenterar personalvetaren, ledarskapscoachen, affärsutvecklaren och tidigare HR-direktören Anna Sanderoth Vilkas ett fräscht perspektiv på hur du som ledare skapar framgång och en välmående organisation. I bokens fyra delar går Anna på ett pedagogiskt och personligt sätt igenom de delar av pusslet som framtidens ledare behöver känna till och bemästra: den hållbara människan, framtidens företag, modernt ledarskap och aktivt medarbetarskap.

Anna coachar dig till att bli en modig ledare som vet hur du får dina anställda att trivas, hur du bygger en trygg företagskultur och en gemensam framgångssaga, hur du skapar lust att lyckas, hur vi människor utvecklar kompetens – och mycket mer. En mängd praktiska modeller hjälper dig att bygga ett framgångsrikt ledarskap och en hälsosam, hållbar organisation.

Anna Sanderoth Vilkas är Master Certified Coach via International Coaching Federation, INLPTA Trainer & Business Communication Master Practitioner, fil.kand. i personal- och arbetslivsfrågor med inriktning psykologi. Hon har en internationell bakgrund och har arbetat som regionchef, HR-direktör och International Change Manager. Hon har varit vice ordförande för ICF Sverige och en av huvudutbildarna vid Gothia Akademi inom coaching och coachande ledarskap.

Anna är idag vd för Sumo Business Development. Hon stöttar ledningen i små och mellanstora företag i att nå sin fulla potential – från styrelsen och genom hela organisationen. Hon anlitas frekvent som föreläsare och inspiratör, poddar i Vilkas Podderier och ICF Coachpodden samt bloggar på annavilkas.com. Anna har C2 Proficiency, den högsta kvalifikationsnivån som ges av Cambridge Assessment English.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone