Jump to content
Cover for Dödsångest - Övervinn din ångest, oro eller rädsla för döden
Isbn: 978-91-9861-418-3
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: October 2021
Narrator: Rolf Jansson
Length: 36 minutes

Audiobook

Dödsångest - Övervinn din ångest, oro eller rädsla för döden

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Dödsångest - Övervinn din ångest, oro eller rädsla för döden.

Det är helt naturligt att frukta döden eftersom vi alla är födda med en överlevnadsinstinkt - och att prata om döden är ofta ett mycket känsligt ämne. Men när rädslan går till överdrift kan den leda till sjukliga tankar och depression. Du fokuserar på din egen dödlighet, i stället för att njuta av livet och leva det till fullo. Det är dags att du stoppar tankar kring döden från att ta över ditt liv. Det finns ett sätt att bli fri från denna rädsla, så att din rädsla för döden i stället omprogrammeras till en undran och en nyfikenhet. Detta sundare sinnestillstånd kan uppnås med hjälp av guidad självhypnos.

Döden är en normal, naturlig del av livet. Hur mycket det än skrämmer dig, så kan du inte slösa bort ditt liv med att oroa dig för något som inte går att förändra. Och om du inte kan förändra eller undgå det måste du hitta ett sätt att acceptera det.

När du finner acceptans med döden inser du att allt du någonsin verkligen har är nuet. I stället för att vara rädd för döden kan du vända ditt fokus till att omfamna livet, leva varje ögonblick på ett sätt som räknas. På så sätt kan döden bli en drivkraft för att bygga ett liv som får dig att känna dig riktigt levande.

Få ut det mesta av att vara levande

Denna inspelning kommer att hjälpa dig att radera din rädsla för döden och döendet och bekräfta din kärlek till livet! När du lyssnar kommer hypnosen att omprogrammera ditt undermedvetna och hjälpa dig att återupptäcka den glädje som livet kan ge. Du kommer att eliminera din dödsångest och övervinna din oro, sätta din dödlighet i perspektiv och hitta motivation till att omfamna livet - och leva det maximalt. 

Tänk hur det skulle vara att:

- kunna tänka på döden utan ångest, oro eller rädsla
- bli av med tvångstankar och obehagliga tankar om döden
- på ett säkert sätt närma dig nya livserfarenheter
- fokusera på att leva och uppskatta allt du kan göra med ditt liv. 

Hypnoterapi mot dödsångest är ett underbart och säkert sätt att lära sig att leva med den kunskap som vi alla måste bära. Få av oss kommer någonsin att se fram emot slutet av våra liv med glädje. Men du kan lära dig att hitta acceptans och försona dig med din dödlighet.

Rädsla, oro eller ångest kring att dö är en av de mer rimliga rädslorna, men inte om det stoppar dig från att leva. Njut av livet medan du kan - den här inspelningen kan hjälpa dig att göra just det.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone