Jump to content
Cover for DEJTA MED FRAMGÅNG. Mental träning för bättre självförtroende och ökad självkänsla
Isbn: 978-91-9861-419-0
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: October 2021
Narrator: Rolf Jansson
Length: 49 minutes

Audiobook

DEJTA MED FRAMGÅNG. Mental träning för bättre självförtroende och ökad självkänsla

DEJTA MED FRAMGÅNG. Mental träning för bättre självförtroende och ökad självkänsla.

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Känner du att ditt självförtroende och din självkänsla inte är den bästa när du går på en dejt? Den goda nyheten är att alla känner på samma sätt någon gång. Orsaken är ofta en paradox – det gäller att vara avslappnad men samtidigt fokuserad; vidare ska man visa upp sitt bästa jag men utan att bli stressad.

Oavsett om du börjar dejta för första gången eller återupptar dejtingen efter att avbrott, är en sak densamma - oavsett hur mycket landskapet förändras. En god självbild är nyckeln till framgång vid dejting. Vår självbild kan ses som en sammanfattning av vår självkänsla och vårt självförtroende kombinerat med vår personlighet, våra erfarenheter, intressen, relationer och vår omgivning.

Både män och kvinnor lockas av att träffa någon som verkar ha en god balans inom sig. Att till exempel uppträda överdrivet självsäkert i sin framtoning kan utan tvekan uppfattas som egoistiskt, men att framstå som osäker kan vara lika förgörande. Det är en fin balansgång, och därför har så många människor problem med dejting.

Oavsett om vi inser det eller inte, ger vi ständigt ifrån oss både språkliga och kroppsliga ledtrådar till vår omgivning om hur vi ser, tänker och känner om oss själva. Det är först när vi är övertygade om vilka vi är som individer som vi är bättre i stånd att locka och behålla uppmärksamheten hos den andre.

Självhypnos kan hjälpa dig att utveckla dejtingförtroende och förbättra din individuella självkänsla. Genom djup avslappning är det möjligt att nå ner till ditt undermedvetna. Det är där som dina beteenden och vanor finns lagrade och det är där som förändringen måste ske. Du kan se dig själv tydligare och få större inre styrka och beslutsamhet. I hypnos, som i sig är helt ofarligt och säkert, kan du konfrontera det du är rädd för, bli mer medveten om vad du tycker om dig själv och ersätta oönskade beteenden. Stärkt med självförtroende genom hypnos kommer dina dejtingupplevelser att bli mer naturliga och mer givande.

Tänk hur det skulle vara att:

-         verkligen börja se fram emot att gå på en dejt

-         utveckla en anda av nyfikenhet och äventyr kring dejting

-         njuta av ett avslappnat självförtroende på dejten och lägga fram dina bästa egenskaper på                ett  enkelt sätt

-         agera naturligt och känna dig trygg när du är ute på en dejt.

När du känner dig säker inom dig kommer din dejt att märka det och lyssna med intresse på vad du har att säga. Din dejt kommer också att få det lättare att lätta sitt hjärta. Självhypnos är ett utmärkt verktyg för att förbättra ditt självförtroende och hjälpa dig att få ut det du vill ha ur livet. Ingen kan påstå att hypnos är ett magiskt botemedel, men det är en framgångsrik väg till avkoppling, självförbättring och dejtingförtroende. Nedladdningen av denna professionella inspelning är ett säkert steg för att förbättra det romantiska mötet i ditt liv.

Denna MP3-nedladdning av guidad hypnoterapi har kraften att ge ditt självförtroende en boost, potential att befria dig från låg självkänsla och ge dig de verktyg som behövs för att nå dina drömmar. Det handlar om balanserade verktyg. Du behöver inte genomgå en personlighetsförändring för att kunna dejta.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone