Jump to content
Cover for Hantera stress på jobbet
Isbn: 978-91-8951-001-2
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: November 2021
Narrator: Rolf Jansson
Length: 56 minutes

Audiobook

Hantera stress på jobbet

Hantera stress på jobbet

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Eliminera arbetsrelaterad stress med guidad självhypnos!

Vaknar du någon gång på morgonen och oroar dig för den kommande arbetsdagen? Känner du att du ständigt försöker komma ikapp på jobbet och att du aldrig riktigt har koll på saker och ting? Inkräktar ditt jobb på ditt hemliv och gör dig stressad på kvällarna och på helgerna? I så fall vet du hur överväldigande arbetsstress kan vara. Det är som om ditt sinne har tagits över av en tyrannisk chef som kräver obetald övertid 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Arbete kan vara en stor källa till mening och stolthet i ditt liv, men arbetet kan också vara din största källa till stress. Visst kan du förvänta dig utmaningar på jobbet, men om dessa blir för mycket för dig att klara av kan de leda till allvarliga problem. Jobbstress kan ta hårt på din fysiska, mentala och känslomässiga hälsa, förstöra din fritid och skada dina relationer. Det faktum att arbete är en ekonomisk nödvändighet för de flesta av oss ökar bara pressen. Ditt jobb kan börja kännas som en ofrånkomlig fälla.

Oavsett om du har en chefsposition eller precis har börjat ditt första jobb, kan stress påverka vem som helst, på vilken nivå som helst i en organisation. Samma sak gäller dig som är egenföretagare. Den goda nyheten är att du inte behöver stå ut med arbetsstress, oavsett hur utmanande ditt jobb kan vara. Det finns trots allt inget jobb som är så pressat att någon någonstans inte absolut trivs i det! Allt är en fråga om attityd och uppfattning. Du kanske inte kan ändra vad som händer dig, men du kan ändra hur du reagerar. Guidad självhypnos kan hjälpa dig att förändra dina attityder på en undermedveten nivå, så att du automatiskt utvecklar mer positiva och motståndskraftiga attityder till ditt arbete.

Om du på ett medvetet plan hade kunnat hantera stress på jobbet, så hade du redan gjort det, eller hur? Att du inte kunnat måste betyda att det är ditt undermedvetna som styr dina tankar och dina beteenden. Och det är där som förändringen måste ske.

 Föreställ dig hur det skulle vara att:

-         Kunna hantera stress på jobbet

-         Känna dig lugn, avslappnad och positiv.

-         Njuta av ett mer tillfredsställande arbetsliv.

-         Börja känna som att en hemlig vikt har lyfts från dina axlar.

-         Kunna slappna av djupare och snabbare varje gång du lyssnar.

-         Kunna skilja på arbete och privatliv.

Om du har känt negativ stress på jobbet så kan denna nedladdning av guidad självhypnos hjälpa dig att hantera dina känslor. Denna inspelning har utformats för att hjälpa till att minska all arbetsrelaterad stress genom en kombination av djup hypnotisk avslappning, suggestioner och affirmationer, vilket hjälper dig att fokusera dina energier på en undermedveten nivå. Detta kan hjälpa dig att hantera de oundvikliga utmaningarna i arbetslivet på ett mycket mer positivt sätt, vilket ger dig möjlighet att minska eller till och med eliminera din arbetsrelaterade stress.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone