Jump to content
Cover for Rädd för att köra bil
Isbn: 978-91-8951-002-9
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: November 2021
Narrator: Rolf Jansson
Length: 42 minutes

Audiobook

Rädd för att köra bil

Rädd för att köra bil

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Blir du orolig redan av tanken på att behöva köra bil någonstans? Du kanske är rädd för att köra bil rent allmänt eller i speciella situationer eller under vissa förhållanden? Tycker du att köra bil är en nervkittlande upplevelse? Blir dina händer svettiga? Börjar ditt hjärta slå snabbare?

Kanske har du någon gång varit inblandad i en olycka och är nu rädd för att det kan hända igen? Du kanske rent allmänt är rädd för att förlora kontrollen? Eller kanske har någon varit kritisk till din körning, vilket har satt sig på ditt självförtroende? Orsaken kan också vara någon annan men i vart fall är du inte ensam. Denna typ av rädsla finns hos många människor. Men det betyder inte att just du ska fortsätta att vara rädd för att köra bil och förbli upptagen av tvivel på dig själv.

Tänk om du kunde höja din livskvalitet och kunna köra bil med självförtroende, utan rädsla? Tänk om bilkörning kunde bli som en helt naturlig instinkt, där du anpassar dig till väglaget och alla händelser på vägen med inbyggd säkerhet och inövad skicklighet?

Den goda nyheten är att det finns ett sätt att kontrollera dina tankar så att de fungerar för dig, i stället för mot dig. Du kan göra detta genom att utnyttja kraften i ditt fantastiska undermedvetna. Djupt inom dig finns förmågan att köra bil med totalt självförtroende och du kan göra dig kvitt rädslan en gång för alla. Guidad självhypnos kan hjälpa dig att göra detta till verklighet.

Föreställ dig hur det skulle vara att:

-         Sluta känna oro över tanken på att köra bil!

-         Ta kontroll över din bil och ditt liv!

-         Bli fri från den negativa rädslan när du kör bil!

-         Kunna köra bil lugnt och tryggt!

-         Ha ett bra självförtroende när du kör bil!

-         Kunna köra bil under alla förhållanden, även i mörker, i tunnlar, på broar, på isiga vägar, på smala vägar mm!

Denna ljudbok av guidad självhypnos har producerats för att hjälpa dig att återta din plats i förarsätet. Det inkluderar kreativ visualisering, hypnotiska förslag, tillsammans med andra avancerade hypnoterapitekniker – allt designat för att snabbt bygga upp ditt självförtroende och hjälpa dig att kunna känna glädje när du kör bil.

Detta är din möjlighet att uppleva professionell hypnoterapi, allt från bekvämligheten och säkerheten i ditt eget hem. När vardagens stress försvinner kan du njuta av djup avslappning samtidigt som ditt undermedvetna börjar ta tillbaka kontrollen över dina inre automatiska processer – så att du inte längre behöver känna dig rädd för att köra bil.

Populära sökord: rädd för att köra bil, rattfobi, rattskräck, amaxofobi, rädsla för att köra bil, ångest för att köra bil, skräck för att köra bil, körrädsla, körskräck, osäker på att köra bil, våga köra bil, rädd för motorväg, rädsla för att köra över broar, rädd för att köra bil i tunnel, körångest.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone