Jump to content
Cover for Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation
Isbn: 978-91-9890-500-7
Publisher: Excellent Publishing Int
Category:
Psychology
Accessible since: November 2023
Narrator: Tove Edfeldt
Length: 14 hours 38 minutes

Audiobook

Kärlek utan tjafs : hemligheten bakom en lycklig relation

”Bästa relationsboken! Tusen tack för en fantastisk bok.”
”Borde delas ut vid varje bröllop!”
”Jag behövde verkligen läsa det här för att förstå vem jag är.”
”Ni som funderar på att gå i terapi – läs den här boken först”.
”Den är som att ha en bra relationscoach i bokformat hemma i bokhyllan.”

Är du på jakt efter din drömpartner?
Kanske har du redan fångat din prins eller prinsessa, men ni vill komma vidare.

En del menar att relationsproblem beror på att det saknas kärlek, men vi hävdar att det är precis tvärtom. Det är på grund av kärleken, sårbarheten och närheten som problemen och smärtan kommer upp till ytan. Ni kanske tror att det är er relation som gör att ni inte mår bra tillsammans, men det är allt gammalt som ni har med er i bagaget som är problemet.

Oavsett om du redan lever i en relation, nyvunnen eller långvarig, eller om du längtar efter någon att dela ditt liv med, så finns det något som du behöver känna till: Ett hemligt språk och en magisk formel.

Den här boken innehåller precis denna ovärderliga kunskap, som ger dig förmågan att skapa en passionerad och samtidigt trygg och harmonisk kärleksrelation som bara fortsätter att växa och blomstra för varje dag som går.

Familjeterapeuter, kuratorer, psykologer, coacher och andra yrkesutövare prisar boken och rekommenderar den till sina klienter och kollegor.

Kärlek utan tjafs är en fristående uppföljare till bästsäljaren Vägra följa John, av författarna Anneli Påmark & Carl Österberg. Genom sin unika känslobaserade metod har de hjälpt tusentals människor, både individer och par, att förändra sina relationer och liv.

För mer information besök: www.humanawareness.se
 

SAGT OM KÄRLEK UTAN TJAFS

"Den bästa boken jag läst i hela mitt liv! En riktig aha-upplevelse som jag önskar jag fått tidigare i livet, men bättre sent än aldrig. Alla borde läsa den!"
Jeanette Karlsson

"Boken är helt FANTASTISK och livsomvälvande. Min man och jag läser den ihop och det känns SÅ inspirerande. Både för individer och par är denna bok en ovärderlig gåva."
Maria och Håkan Wikander

"Läste ut boken häromdagen! Beställde två nya böcker för att kunna ge till mina nära och kära. En fantastiskt bok som alla borde läsa. Det bästa med boken är du får följa olika karaktär som omvandlar bokens kunskaper till verkliga händelser."
Johan Nilsson

"En fantastisk bok, helt outstanding! Finns ingen bok som ens kommer i närheten av att tydliggöra relationer som den här boken gör. Den är fullmatad av nya insikter och är inte en bok som bara läses en gång. Den är uppslagsverket som alltid står nära till hands för att hjälpa mig när jag tappar bort mig på vägen.”
Pia Björnhård

"Har precis läst boken och fick många aha-upplevelser och igenkänning från mitt eget liv! Så bra skriven och gillar verkligen personexemplen i boken, blir så tydligt och lättare att ta till sig! Tack!"
Karin Wessberg

"En helt magisk bok! Ni satte verkligen ord på hur jag vill leva i mina relationer. Det känns som ett uppvaknande! Jag hade tappat hoppet om tvåsamhet pga destruktiva relationer, men när jag läste boken fick jag tillbaka tilliten igen om att det går att skapa en riktigt fin relation. Boken har varit ett sånt stöd för mig och jag vet nu vad jag vill ha. Tack för att ni har fått mig att våga tro på kärleken igen!"
Erika Andersson

"Anneli Påmark och Carl Österberg har en pedagogisk och positiv berättarröst. Helt annorlunda från de flesta relationsböcker. Den tar upp allt känns det som, missar inte minsta lilla ämne. Det är både intressant och tankeväckande."
Mona Larsson


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone